Kezdôoldal│ Rólunk│ A hajóról│ Útvonal│ Rövid hírek│ Képes útibeszámoló│ Hasznos információk│Vitorlázz velünk!(Minden oldalunkon, ha homályos a fotó, akkor zoomoljatok ki kicsit, mert úgy adja az általam tervezett valódi nézetet.)

Ha van kedved kipróbálni a tengeri, óceáni túravitorlázást, vagy csak szeretnél kicsit a szokványostól eltérôen utazni, akkor gyere és vitorlázz velünk!

Alapfeltétel, hogy elviseld a szûkös helyet, a billegést, a meleget, a sós vizet, egy növekvô energiabombát (Álmost), na és persze minket (Katalint és Dénest).

2017. márciusban vettünk egy 45 lábas vashajót a karibi Grenadán. Ventosót otthonunknak és charterezésre szántuk. A svájci életünket ezzel felszámoltuk, épp úgy, mint 2008-ban, amikor Melamphyrummal, majd Mr. Frumble-el (Bukdács úrral), végül Dragonwinggel 3.5 évet vitorláztunk.

Szeptembertől tudunk fogadni vendégeket, és kívánságra a teljes karibi térségben vitorlázhatunk együtt szigetről szigetre. Mr. Frumble-lel és Dragonwinggel megtett útjainkról rengeteg helyet ismerünk, de még akad néhány szigetország, ill. szárazföldi ország ebben a térségben, ahol nem jártunk, és szívesen felfedeznénk. Ilyen például Kuba, Jamaica és Belize. Kedvenceink között volt a Bahama-szigetek és a Panamához tartozó San Blas szigetcsoport a kuna indiánokkal.