Kezdőoldal│ Rólunk│ A hajóról│ Útvonal│ Rövid hírek│ Képes útibeszámoló│ Hasznos infók│

Vitorlázz velünk!

Új vitorlásunk egy Jeanneau Sunshine 36, jelenleg Görögországban, Kréta szigetén vár ránk. Ha van kedved kipróbálni a tengeri túravitorlázást, vagy csak szeretnél kicsit a szokványostól eltérően utazni, akkor gyere és vitorlázz velünk a legszebb görög szigetek (mint pl. Kréta, Santorini, Karpatosz, Rodosz, Simi, Nisiros) között. 8 személy számára van fekhely (orrkabin (2 fő), szalon (2 fő), két hátsó kabin (4 fő)). Az időpontokról, útvonalakról és árakról e-mailben érdeklődhetsz.

Alapfeltétel, hogy elviseld a szűkös helyet, a billegést, a meleget és a sós vizet.

A Rólunk menüpontban olvashattad, hogy 2008 óta életmódszerűen vitorláson élünk, vitorlázunk, ha épp nem Svájcban (vagy jelenleg Magyarországon) tartózkodunk a munka és a suli miatt. A Képes útibeszámolóban sorra látogathatod az elmúlt 17 évben vásárolt és rendbehozott vitorlásainkat, amikkel a Földközi-tengeren, a Vörös-tengeren, a Karib-tengeren, az USA és Kanada keleti partja mentén, Anglia és Skócia partjai mentén vitorláztunk végig. Átkeltünk a Szuezi-csatornán, a Panama-csatornán, a Kaledóniai-csatornán és a Crinan-csatornán is.

Ventosót, amivel 2017-2018-ban egy évet vitorláztunk a Karib-szigetek és a Bahamák vizein, otthonunknak és charterezésre szántuk. De Álmi az egy év alatt eldöntötte a további sorsunkat. Eladtuk Ventosót, mert azt kérte, hogy a gimit megszakítás nélkül szeretné szárazföldön elvégezni. Magyarországra jöttünk vissza, DE a vitorlázás most sem szünetel.

E-mail: katalin@melamphyrum.hu, denes@melamphyrum.hu


Sashala Kréta

Sashala Kréta

Sashala Kréta

Sashala Kréta

Sashala Kréta

Sashala Kréta

Sashala Kréta

Sashala Kréta

Sashala Kréta