Kezdőoldal│ Rólunk│ A hajóról│ Útvonal│ Rövid hírek│ Képes útibeszámoló│ Hasznos infók│

Vitorlázz velünk!

Ha van kedved kipróbálni a tengeri, óceáni túravitorlázást, vagy csak szeretnél kicsit a szokványostól eltérően utazni, akkor gyere és vitorlázz velünk!

Alapfeltétel, hogy elviseld a szűkös helyet, a billegést, a meleget, a sós vizet, egy növekvő energiabombát (Álmost), na és persze minket (Katalint és Dénest).

A Rólunk menüpontban olvashattad, hogy 2008 óta életmódszerűen vitorláson élünk, vitorlázunk, ha épp nem Svájcban (vagy nyár óta Magyarországon) tartózkodunk a munka és a suli miatt. A Képes útibeszámolóban sorra látogathatod az elmúlt 10 évben vásárolt és rendbehozott vitorlásainkat, amikkel a Földközi-tengeren, a Vörös-tengeren, a Karib-tengeren és az USA, ill. Kanada keleti partja mentén vitorláztunk végig. Átkeltünk a Szuezi-csatornán és a Panama-csatornán is.

Ventosót, amivel 2017-2018-ban egy évet vitorláztunk, otthonunknak és charterezésre szántuk. De Álmi az egy év alatt eldöntötte a további sorsunkat. Eladtuk Ventosót, mert azt kérte, hogy a gimit megszakítás nélkül szeretné szárazföldön elvégezni. Magyarországra jöttünk vissza, DE a vitorlázás most sem szünetel.

Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Krétán vagy a Kikládokon, ahol jelenleg egy Naver 29-es dán építésű hajóval vitorlázunk. Időpontok: 2019. január, február, március, április és május.

Levelezési címünk a Hasznos információk menüpontban található. VITORLÁZZ VELÜNK!