Kezdôoldal│ Rólunk│ A hajóról│ Útvonal│ Rövid hírek│ Képes útibeszámoló│ Hasznos információk│Vitorlázz velünk!(Minden oldalunkon, ha homályos a fotó, akkor zoomoljatok ki kicsit, mert úgy adja az általam tervezett valódi nézetet.)

Ha van kedved kipróbálni a tengeri, óceáni túravitorlázást, vagy csak szeretnél kicsit a szokványostól eltérôen utazni, akkor gyere és vitorlázz velünk!

Alapfeltétel, hogy elviseld a szûkös helyet, a billegést, a meleget, a sós vizet, egy növekvô energiabombát (Álmost), na és persze minket (Katalint és Dénest).

2017. márciusban vettünk egy 45 lábas vashajót a karibi Grenadán. Ventosót otthonunknak és charterezésre szántuk. A svájci életünket ezzel felszámoltuk, épp úgy, mint 2008-ban, amikor Melamphyrummal, majd 2010-től Mr. Frumble-el (Bukdács úrral), végül 2011-ben Dragonwinggel 4 évet vitorláztunk.

Mivel felszámoltuk szárazföldi életünket, a charterezéssel szeretnénk a Ventosóba fektetett költségeket fedezni. Egyszerre 2 felnőttet és egy gyereket tudunk fogadni, és kívánságra a teljes karibi térségben vitorlázhatunk együtt szigetről szigetre. Mr. Frumble-lel, Dragonwinggel és Ventosóval csaknem a teljes karibi térséget bejártuk már, rengeteg jó helyet ismerünk. Jelenleg Martinique szigetén vagyunk (dec.29. óta), ami Franciaországhoz tartozik.

Levelezési címünk a Hasznos információk menüpontban található. Vitorlázz velünk!