Kezdőoldal│ Rólunk│ A hajóról│ Útvonal│ Rövid hírek│ Képes útibeszámoló│ Hasznos infók│

Vitorlázz velünk!

Ha van kedved kipróbálni a tengeri túravitorlázást, vagy csak szeretnél kicsit a szokványostól eltérően utazni, akkor gyere és vitorlázz velünk!

Alapfeltétel, hogy elviseld a szűkös helyet, a billegést, a meleget és a sós vizet.

A Rólunk menüpontban olvashattad, hogy 2008 óta életmódszerűen vitorláson élünk, vitorlázunk, ha épp nem Svájcban (vagy nyár óta Magyarországon) tartózkodunk a munka és a suli miatt. A Képes útibeszámolóban sorra látogathatod az elmúlt 10 évben vásárolt és rendbehozott vitorlásainkat, amikkel a Földközi-tengeren, a Vörös-tengeren, a Karib-tengeren és az USA, ill. Kanada keleti partja mentén vitorláztunk végig. Átkeltünk a Szuezi-csatornán és a Panama-csatornán is.

Ventosót, amivel 2017-2018-ban egy évet vitorláztunk, otthonunknak és charterezésre szántuk. De Álmi az egy év alatt eldöntötte a további sorsunkat. Eladtuk Ventosót, mert azt kérte, hogy a gimit megszakítás nélkül szeretné szárazföldön elvégezni. Magyarországra jöttünk vissza, DE a vitorlázás most sem szünetel.

Új hajónk egy Naver 29-es dán építésű vitorlás, ami jelenleg Görögországban, Kréta szigetén van. Ha magad szeretnéd felfedezni a legszebb görög szigeteket (Kréta, Karpatosz, Rodosz, Simi, Nisiros, Santorini), a hajót kibérelheted 1-2 hétre. Ha úgy érzed, hogy még nincs elég tapasztalatod, hogy önállóan vitorlázz a tengeren, vagy csak gyakorolni szeretnéd a tengeri vitorlázást, esetleg mérföldgyűjtés a célod, akkor a hajó kapitánnyal (Dénessel) is kibérelhető. 4 személy számára van fekhely. A hajó már foglalt 2019. március 26 - április 13-ig. Az időpontokról, útvonalakról és árakról e-mailben vagy telefonon érdeklődhetsz.

E-mail: katalin@melamphyrum.hu, denes@melamphyrum.hu

Telefon: +36 20 342 1532